U wilt uw ruimte in de toekomst doordacht benutten. Dat levert immers naast een flinke besparing ook meer gemak en een betere kwaliteit. U zoekt advies en begeleiding bij het bouwen en/of inrichten van uw ideale werkomgeving. Een partner die inzetbaar is voor het gehele traject: van plannen maken tot praktijk realiseren. En alle facetten regisseert, van de bouw tot en met de inrichting. 


De Hipp Tools

Gescheiden processen voor het realiseren van de vitale werkomgeving geeft de organisatie de mogelijkheid om parallel te kijken naar de elementen gebouw, werkstijlen en faciliteiten. Tijdens deze processen kunt u gebruik maken van diverse Hipp tools, ieder met zijn eigen kenmerken. De standaarden in deze tools hebben wij gebaseerd op onze jarenlange ervaringen met huisvestingsconcepten en bundelen onze ervaringen in huisvesting, werkstijlen, faciliteiten en gebouwontwikkeling, etc. Wij zijn snel in staat de gekozen standaarden specifiek op uw organisatie aan te passen.


Open
 de interactieve PDF en vind de juiste Hipp Tool bij uw vragen.


Stan Backus, Projectmanager gemeente Maasgouw

“Na de analyse van de gewenste functionaliteiten werd in overleg met HIPP het gebouw opgedeeld in drie zones. Een publiekszone met onder meer de centrale receptie en de spreekruimtes. Een tweede zone met de backoffice en de ondersteunende diensten waar medewerkers een vaste werkplek behouden. In de derde zone wordt ‘Het Maasgouwse Werken’ volledig doorgevoerd met geconcentreerd werken of projectmatig werken. Aan elke zone wordt overigens ook een clubgedeelte toegevoegd.” Lees verder...