Samenwerkende professionals
Om uw project tot een succes te maken werkt Hipp Consultancy – afhankelijk van het project – nauw samen met diverse professionals:

Waar wilt u naartoe?

1. PeerCompany

Organisaties zetten zwaar in op wendbaarheid.
– Meer info: [email protected].

2. Mindscapes

– Meer info: [email protected] of kijk op www.mindscapes.nl.

3. Zakentaal – van concept tot tekst

Drs Jacqueline H.M.B. Munnichs-Magnée: “Een strategisch communicatiebureau dat proposities van organisaties communicatief maakt: van strategische sessies, concepten tot concrete communicatie. Samen werken aan een goed verhaal!”
Meer info: [email protected] of kijk op www.zakentaal.nl en www.zakentaalinlimburg.nl.

 

Uw medewerkers in zicht

1. Bureau Doenkers

Albert Roelofswaard: “Begeleidt organisatieverandering op het gebied van nieuwe manieren van (samen)werken en organiseren. Albert is een implementator, aanjager, bruggenbouwer, wegwijzer, netwerker, heeft een frisse blik en brengt organisatieveranderingen in een stroomversnelling.”
Meer info: [email protected] en [email protected] of kijk op www.doenkers.com.

2. FX-People

Bas Zuidwijk: “Change manager. Waardering voor vakmanschap. Ruimte creëren voor verantwoordelijkheid en initiatief om medewerkers vanuit hun vakmanschap die ruimte te laten nemen. Mensen weer laten werken vanuit ‘de bedoeling’.” – Meer info: [email protected] of kijk op www.fxpeople.nl.

3. Bewegende delen

Rudi Hartmans: Met zijn frisse blik, vol verwondering en waardering, begeleidt Rudi organisaties in ontwikkeling. Samen onderzoeken, leren en veranderen. Dat is wat Rudi doet. Regelmatig ondersteunt met een goed filosofisch gesprek.
Meer info: [email protected] of kijk op www.bewegendedelen.nl.

4. Change+

Rogier van Koetsveld: “Change+ werkt op een waarderende manier aan organisatieverandering. Rogier ontwikkelt strategieën om veranderplannen gedragen en gerealiseerd te krijgen. Daarvoor stuur ik op dialoog, gedragen besluitvorming, gezamenlijke visievorming, participatie van medewerkers en ontwikkeling van leidinggevenden.”
Meer info: [email protected] of kijk op www.changeplus.nl.

 

Dit concept wilt u

1. ICT Cameleon

Meer info: [email protected] of kijk op www.ictkameleon.nl.

2. Measureman

Ian Foulds: “Measureman helpt je betere beslissingen te nemen over je werkplekstrategie door het gebruik van je werkomgeving te meten.”
Meer info: [email protected] en [email protected] of kijk op www.wemeasure.com.

3. Office DNA

Meer info: [email protected] of kijk op www.office-dna.nl.

 

Dit realiseren we

1. MERCATOR projectmanagement

Jeroen Bollen: “MERCATOR projectmanagement is een vastgoed en bouwkundig advies- en projectmanagementbureau met jarenlange ervaring op het gebied van ontwikkeling en realisatie van vastgoedprojecten. Vanaf de initiatieffase tot en met oplevering kunnen wij u ondersteunen en ontzorgen. Tevens kunnen wij bij geschillen en/of -conflicten op bouwkundig gebied, door middel van objectieve inventarisatie, vastgelegd in rapportages, u ondersteunen. Ook voor bouwadviezen in het algemeen bent u bij ons aan het juiste adres.” – Meer info: [email protected] of kijk op www.mercator-pm.nl.